CAMERECamerele de la
River Residence

Camera #1 Romantică

Fiecare dintre noi merită să își înceapă ziua cel puțin o dată, în acest cadru idilic. Camera matrimonială de la parterul chalet-ului nostru oferă prilejul ideal pentru o escapadă romantică alături de persoana iubită. Peretele vitrat asigură o priveliște spectaculoasă asupra naturii, chiar din pat, iar cada din cameră aduce un plus de romantism momentelor petrecute aici.

Camera #2 Clasic

Cea mai intimă dintre camerele matrimoniale de la River Residence Chalet este refugiul ideal pentru cei care doresc liniște și timp cu ei. La adăpost de zarva naturii și de tentațiile din jur, camera clasic este tabăra de bază de care ai nevoie să îți pui gândurile în ordine, să meditezi sau pur și simplu doar să fii. Cu tine, sau cu cel drag.

Camera #3 Copilărie

Camera din care se țes povești cu pirați și zâne de sub așternuturi este dotată cu 2 paturi suprapuse pentru copii de 90x160cm fiecare plus 2 paturi duble de 140x200cm fiecare și cu suficient spațiu liber să lase loc imaginației să plăsmuiască realități. Priveliștea de pe geam dă taman la locul de joacă, astfel că odată ce se plictisesc de jocurile indoor, cei mici o pot zbughi rapid afară, unde posibilitățile sunt chiar și mai numeroase!

Camera #4 Explorator

Prima dintre cele 2 camere de la mansardă este locul ideal pentru cei dornici să exploreze, să citească, să descopere, pentru care vacanța nu este nimic altceva decât un alt prilej de a asimila lucruri noi. Biblioteca vastă de la mansardă, enciclopediile, telescopul cu vedere directă către Munții Făgăraș, toate le vor da de înțeles că și-au găsit locul lor de acasă la River Residence Chalet.

Camera Relax

A doua cameră de la mansardă este dedicată celor care abia așteaptă momentele de relaxare și liniște cu un pahar de vin, o carte bună și o priveliște superbă pe geam, ascultând din plin susurul pârâului.

Livingul/ Camera de familie

Camera comună este o oază de liniște și relaxare care adună laolaltă toți membrii familiei. Este foarte spațioasă, dotată cu o canapea mare și comodă, cu un leagăn și cu o zonă de servire a mesei. Peretele vitrat care privește spre munți și șemineul pregătit să asculte povești frumoase de viață întregesc atmosfera de poveste de care vă veți aminti și peste ani.

Rezervă-ţi liniştea la
River Residence Chalet!

Abonare newsletter
Inscrie-te la newsletter si primesti 5% discount.
*Reducerea se aplica la prima rezervare.

    INSTAGRAM
    CONTACT

    Sat Viștișoara, Comuna Viștea, județ Brașov Info: 50 km distanță de orașul Sibiu și 90 km distanță de orașul Brașov.

    © 2022 River Residence