Povestea River Residence Viștișoara

Povestea a doi tineri care au lăsat în urmă goana prin viață și au luat-o la pas prin ea.
Mână în mână cu natura.

DESPRE NOICine suntem?

Suntem gazdele primitoare ale oaspeților noștri la River Residence Chalet din satul pitoresc Viștișoara.

Am locuit mulți ani într-un oraș mare și ofertant dar, în același timp, sufocant și obositor, care simțeam că ne îngrădea ceea ce iubeam cel mai mult – viața de familie. Zilele se transformaseră într-o goană nebună după activități și lucruri care trebuiau făcute, prin locuri care nu ne mai trezeau emoții și printre chipuri care nu ne mai spuneau nimic. Sau poate o făceau, dar eram mereu atât de grăbiți încât nu găseam răgazul să ne oprim să le înțelegem.

Eram prea ocupați să fim ocupați și ne rămânea prea puțin timp să mai trăim. Povestea noastră este, probabil, povestea multora dintre cei care au fost crescuți cu valorile autentice ale satului, unde timpul știe să aibă răbdare cu omul și care au ales apoi calea unei metropole, unde oamenii cred că pot controla timpul. Pare-se că a fost nevoie să fim puși pe pauză de pandemie pentru a înțelege că, de fapt, nu de o Pauză aveam nevoie, ci de un Stop și înapoi la Start!

https://river-residence.ro/web/wp-content/uploads/2022/11/GRADINA-1-640x640.jpg

VIAȚA RURALĂDe ce Viștișoara?

Viștișoara este unul dintre cele mai autentice sate din Transilvania, aflat la poalele Munților Făgăraș.

L-am descoperit întâmplător, în drumețiile montane pe care le făceam în (și mai) tinerețe și am simțit că acel loc va fi locul nostru.

Am îndrăgit din prima clipă îmbinarea perfect armonioasă a celor 4 elemente dătătoare de viață – susurul pârâului, aerul binefăcător de munte, focul mocnind în șemineu și pământul că element al creației. Am construit casa de la 0, în 3 ani, alături de meșteri locali pricepuți și devotați, care ne-au ajutat să dăm o formă concretă unui vis pe care noi îl vizualizam cu atât de multă claritate!

Ani de zile, în scurtele momente de pauză din alergarea istovitoare prin metropolă, ne așezam să ne punem gândurile și ideile pe hârtie. Am visat, am creionat, am imaginat până ce ne-am construit căsuța visurilor noastre. Am lucrat cot la cot alături de meșterii pricepuți, de la fundație, instalații, design și până la amenajările interioare. Ne-am dorit o casă în stil scandinav, cu ferestre generoase care să permită naturii să ne îmbrățișeze în orice moment și care să respire prin toții porii aerul pur al vieții simple de la munte.

Te așteptăm
la Chalet

https://river-residence.ro/web/wp-content/uploads/2020/01/pattern_linear.png

ÎMPREJURIMI?Atracții turistice Viștișoara?

River Residence Viștișoara spune povestea intimității, a regăsirii cu natura și cu rădăcinile noastre, indiferent dacă povestea e scrisă în cuvinte romantice, de familie sau colegiale, indiferent dacă vii aici să iubești, să te relaxezi sau să lucrezi.

Este o poveste care angrenează în ea toate simțurile și care te ajută să descoperi lucruri pe care nu știai că le simți sau ai uitat cum era să o faci. Este o poveste care dă timpului timp, iar câștig mai mare pe lumea asta nu știm dacă e cu putință. Ascunsă de drumul principal, de poluare, de agitație inutilă și de forfota unui oraș mare, se află la kilometrul 0 al naturii și fericirii și la doar 50 km de Sibiu, 90 km de Brașov, 275 km de București.

Valea Viștișoarei este o zonă foarte ofertantă din punct de vedere turistic și generoasă din punct de vedere geografic.

River Residence Chalet este situat la câțiva pași de o varietate de atracții de interes național. Păstrăvăria Viștișoara este situată la doar 500m, Aventura Parc Drăguș la 2km, Mânăstirea Sâmbăta de Sus la 5km distanță, Templul Ursitelor – Mănăstirea Rupestră de la Șinca Veche la 45km, Cetatea Făgărașului la doar 30km, Abația Cisterciană de la Cârța la 25km, Piramidele de la Șona 35 km, Transfăgărășanul, considerat a fi cel mai
spectaculos drum montan din Europa la doar 35km, Castelul de Lut și Povestea Calendarului de la Porumbacu de Sus 40km, Muzeul de Pânze și Povești din Mândra la 45km, Mocănița de la Hosman la 35 km.

FACILITĂȚiBeneficii și facilități pe
care le oferim clienților noștrii.

River Residence Chalet este muuuuult mai mult decât o cazare, este o experiență care abundă în suflet și în trăire. Dorim să oferim oaspeților noștri un autentic refugiu rural, un loc de regăsire și liniștire, dar, în același timp, să beneficieze de tot confortul necesar pentru un sejur relaxant și lipsit de griji.

CAMEREAcomodare oaspeti

4 camere duble şi 1 cameră cvadruplă de familie, patuţ de copii, prosoape, papuci, souvenir plus un mic dar de bun venit

FACILITĂȚiLiving open space cu șemineu

Living open space cu șemineu – un spațiu de relaxare, cu un superb perete vitrat care privește spre munți.

EXPERIENȚEBucătărie complet utilată și dotată

Bucătărie complet utilată și dotată – PLUS mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, aparat Dolce Gusto și pastile de cafea.

DISTRACȚIECurte mare și îngrădită

Grădină înfloritoare pe timpul verii sau derdeluş iarna, curte îngrădită de 1600mp, leagane, hamace, balansoare.

DELECTARECameră de lectură și telescop

Mansardă cu zonă de lectură și telescop, –biblioteca noastră ofertantă te invită să alegi dintre numeroase cărți de beletristică și enciclopedii.

NATURĂAcces direct la grădină și râu

Acces direct la râu – din curtea din spate poți avea acces direct la Râul Viștișoara, care își vede de mersul lui molcom, cât e ziua de lungă. Îți regăsești liniștea interioară.

DISTRACȚIELoc de joacă pentru copii

Loc de joacă pentru copii – trambulina gigant, toboganul, leagănele, hamacele sunt doar câteva dintre activitățile care îi încântă atât de mult pe cei mici.

PET-FRIENDLYAdorăm animalele de companie

Companionii tăi pufoși, iubiți și bine-crescuți sunt primiți cu drag și bucurie la casa noastră de vacanță, fără costuri suplimentare. Puteți fi împreună chiar și în vacanță.

LOCAȚIEVă așteptăm la River Residence Viștișoara!

Vă așteptăm cu brațele și inima deschisă, așa cum ne-au așteptat și pe noi oamenii buni din sat și
natura răbdătoare. Vă promitem zile tihnite și pline de sens, petrecute în mijlocul naturii, savurând fiecare clipă de prezent și fiecare strop de aer curat de munte. Vă promitem o experiență senzorială unică, o conexiune cu prezentul și sinele care va oferi timpului timp iar sufletului loc de mai bine.

Pentru rezervări sau alte informaţii ne puteti contacta telefonic +40 728 383 683, ne puteți scrie un mail la rezervari@river-residence.ro sau un mesaj pe pagina noastră de Facebook

https://www.facebook.com/cabanaRiverResidence/ .

Vom fi bucuroși să vă răspundem și să vă cunoaștem. Vă așteptăm acasă la noi!

https://river-residence.ro/web/wp-content/uploads/2022/11/river_residence_img_03-640x640.jpg

Rezervă-ţi liniştea la
River Residence Chalet!

Abonare newsletter
Inscrie-te la newsletter si primesti 5% discount.
*Reducerea se aplica la prima rezervare.

    INSTAGRAM
    CONTACT

    Sat Viștișoara, Comuna Viștea, județ Brașov Info: 50 km distanță de orașul Sibiu și 90 km distanță de orașul Brașov.

    © 2022 River Residence