Tabăra de vară, la Viștișoara

June 27, 2023by Anca

Copilăria înseamnă joacă, iar vacanța înseamnă…și mai multă joacă. Cu toții ne dorim ca ai noștri copii să petreacă mai mult timp pe afară, să se joace mai mult, să petreacă timp de calitate alături de alți copii.

Poate unii dintre noi, părinții, am avut parte chiar de copilăria aceea idilică la bunici, pe ulițele satului, cu cățărat în copaci și cules de fructe cu mâna. De aceea ne dorim să putem oferi și copiilor noștri aceste experiențe, atât de benefice în dezvoltarea lor armonioasă.

Vacanța de vară este momentul în care copiii noștri cresc ”ca din apă”. Dar nu doar fizic se dezvoltă, în special cei de 6-10 ani, ci și emoțional, cognitiv, mental. Este etapa marilor achiziții fizice și psihice. La această vârstă orice copil este curios, dornic de explorare, de descoperire, de aventură. Este și etapa în care devine conștient de sinele său, de faptul că este o ființă separată de cadrul familial în care a crescut. Acum este momentul să învețe să-și gestioneze propria persoană, să pună în aplicare ceea ce a învățat acasă, începând cu spălatul pe dinți și până la comunicarea cu alte persoane sau chiar deprinderea bunelor maniere și comportamente în societate.

De aceea o tabără de vară este cadrul perfect pentru ca toate cele de mai sus să fie puse în aplicare.

Ingredientele de bază pentru o tabără de vară sunt: joacă, socializare, natură, drumeții, aventuri, sport și chiar contactul cu animalele.

La River Residence Chalet am avut plăcerea să găzduim în perioada 18-22 iunie 2023 prima tabără cu copiii clasei 0 de la Scoala Finlandeză ERI din Brașov. Si tare mult ne-a emoționat și bucurat să vedem curtea plină de râsete, chicoteli, zumzet și bucurie pe chipurile lor.

Aflată în mijlocul naturii, într-un cadru de vis, copiii au la dispoziție și biciclete, o livadă numai bună de cules, găini, rațe, pui și alte animăluțe aflate în gospodăriile vecine. Partea de aventură este asigurată de drumețiile în natură, plimbările cu căruța și chiar parcul de aventură situat în apropiere.

Să aducem ”ulița copilăriei” și în vacanța copiilor din ziua de azi, într-un format organizat, modern, sigur și distractiv!

Vă asteptăm în tabără, la Viștișoara.

 

Rezervă-ţi liniştea la
River Residence Chalet!

Abonare newsletter
Inscrie-te la newsletter si primesti 5% discount.
*Reducerea se aplica la prima rezervare.

    INSTAGRAM
    CONTACT

    Sat Viștișoara, Comuna Viștea, județ Brașov Info: 50 km distanță de orașul Sibiu și 90 km distanță de orașul Brașov.

    © 2022 River Residence